Haal en breng service

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt. Dan zorgen wij ervoor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt. Wij kunnen alle auto's in de regio Zoeterwoude en Leiden halen en brengen wanneer u dat wilt. Wanneer u een online afspraak maakt kunt u in de 2de stap bij vervangend vervoer aangeven dat u gebruik wilt maken van de haal en breng service.

 

Vervangend vervoer

Kunt u de auto niet missen? Bij Bosch Car Service Versteegen hebben wij naast onze haal en breng service ook de beschikking over vervangend vervoer. Wij hebben maar liefst 5 auto's die wij kunnen inzetten. Als lease rijder kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Wanneer u uw prive auto in onderhoud heeft bij ons zijn de kosten slechts €24,20 per dag. Wanneer u een online afspraak maakt kunt u in de 2de stap bij vervangend vervoer aangeven dat u gebruik wilt maken van de huurauto. Ook hebben wij 5 leenfietsen ter beschikking die u altijd kosteloos mee kan krijgen.

 

Wachten

Bij Bosch Car Service Versteegen draait het allemaal om u altijd mobiel te houden. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om op de reparatie of onderhoud te wachten. Wij beschikken over een wachtruimte compleet voorzien van coffee corner en speelhoek voor de kleintjes. Wanneer u een online afspraak maakt en in de 2de stap bij vervangend vervoer aangeeft dat u wilt wachten, zorgen wij ervoor dat uw auto gelijk bij binnenkomst aan de beurt is zodat het wachten niet te veel tijd in beslag neemt. 

 

Bosch Car Service Versteegen

Europaweg 1

2381 GR Zoeterwoude

T: 071-5801386

Einfo@versteegenautos.nl