Ruitenwisser

Ruitenwissers van Bosch garanderen het perfecte wisvermogen zelfs bij extreme weersomstandigheden. Op de weg is helder zicht een belangrijke veiligheidsfactor. En daarom vertrouwen autofabrikanten juist Bosch voor de uitrusting van de voertuigen. Bosch biedt de knowhow voor automobilisten en helpt hen om het rijden steeds veiliger te maken.

 

Twin: metaalbeugel-ruitenwissers met universele quick-clip-adapter

De Twin ruitenwisser van Bosch is ideaal voor situaties waar bepaalde weerbaarheid vereist is tegen slechte weersomstandigheden. Het robuuste metaalbeugelsysteem en de tweevoudige corrosiebescherming maken hem bijzonder belastbaar en duurzaam. Hij biedt permanent optimale reiniging en maximale veiligheid.

 

Naar keuze met en zonder spoiler

De Twin-ruitenwisser is naar keuze met en zonder spoiler verkrijgbaar. De spoiler zorgt voor een hogere aandrukkracht en zodoende voor een nog beter gedrag bij hoge snelheden.

 

Aerotwin upgradeprogramma:

Flatblade ruitenwisser voor de namontage voor personenauto’s. Ook voertuigen met metaalbeugel-ruitenwissers en met zogenaamde haak-wisserarmen kunnen achteraf met flatblade Aerotwin ruitenwissers worden uitgerust. Het upgradeprogramma omvat de Aerotwin met voor gemonteerde adapter: gewoon erin hangen, vastklikken en de ruitenwisser is gemonteerd.

 

Innovatieve wissertechnologie

De Aerotwin Performance flatblade ruitenwisser overtuigt met een elegant, extreem vlak design en optimale functionaliteit.

 

Bosch Car Service Versteegen

Europaweg 1

2381 GR Zoeterwoude

T: 071-5801386

Einfo@versteegenautos.nl