Diensten

APK

Informatie over de Algemene Periodieke Keuring (APK)

Fabrieksgarantie

Heeft u een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij Bosch Car Service behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie.

Elektrische en hybride auto's

Bosch Car Service biedt specialistisch onderhoud voor elektrische en hybride auto's.

Interieurfilters

Interieurfilters laten frisse lucht binnen en houden (fijn)stof en pollen buiten

Airco controle

Houd het hoofd koel, kies voor de Bosch Car Service aircocontrole!

Lease

De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren, uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Haal en breng service

Om het u nog makkelijker te maken, halen en brengen wij uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats en tijd door te geven.

Erkend duurzaam

Erkenning voor inspanningen voor duurzaamheid Bosch Car Service Versteegen heeft het certificaat Erkend Duurzaam na een uitgebreide duurzaamheidsscan.

Faciliteiten

Ons alles onder 1 dak concept betekend dat wij voorzien zijn van alle mogelijke faciliteiten om u mobiel te houden. U kunt bij ons voor alles terecht.

Online afspraak

Direct en 24 uur per dag beschikbaar. Maak nu een online afspraak in onze agenda en wij bevestigen tijdens werkdagen uw afspraak zo snel mogelijk.

APK keuring

Ook voor de Apk-keuring kunt u bij Bosch Car Service Versteegen terecht. De Apk-keuring is verplicht voor iedere auto die ouder is dan drie jaar.

Onderhoud

Bij Bosch Car Service Versteegen  is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor goed onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service.

Reparatie

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Wij kunnen elk defect voor u repareren.

Diagnose

Professionele en effectieve storingsdiagnose! Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Kom in dat geval langs bij ons.

Accu

Het accuprogramma van Bosch: de juiste energie voor alle toepassingen. Niet alleen kwaliteit maar ook nog eens mooie extra's met Bosch Easy-way.

Banden

Banden

Filters

Bosch-filters: lijfwachten voor de motor. Bosch-filters beschermen op en in het voertuig alles wat waardevol is. Ze houden vuil weg van de motor.

Remmen

Het is het belangrijkste dat een auto moet kunnen. Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren.

Ruitenwisser

Bosch ruitenwissers garanderen perfect wisvermogen zelfs bij extreme weersomstandigheden. Op de weg is helder zicht een belangrijke veiligheidsfactor.

Turbo

Net als bij ieder onderdeel bestaat de kans dat een turbo defect of beschadigd raakt. Dit kan betekenen dat uw auto olie- en vermogensverlies ervaart.

Online offerte

In slechts 3 stappen een offerte voor onderhoud, reparatie of APK voor ieder model auto? Bereken hier direct de kosten en maak meteen een afspraak.